Home
Met hart en ziel
Voorstellen
Voor wie?
Werkwijze
Technieken
Workshops
Tarieven, vergoeding
Voor bedrijven
Contact

Technieken. 

 

Samen banen we ons een weg  

Mijn uitgangspunt is dat je zelf al onbewust begrijpt en inziet waar jouw probleem of klacht vandaan komt. Door dit bewust te maken kun je zelf bewust beslissen of je het wilt veranderen en hoe je het wilt veranderen. De therapie is gericht op zelfinzicht. 

 

Een sessie is een mix van onderstaande technieken.

 • Gesprekstechnieken:                                                                                                                        Door zowel, verbale, non-verbale en communicatie gericht op het bewuste en onderbewuste, kom ik snel tot de kern van het probleem. Door het stellen van gerichte vragen kom je zelf tot inzichten en oplossingen.
 • Energiewerk:     Alles is energie!!                                                                                                        Als therapeut kan ik mij afstemmen op je energie, zo ben ik in staat energetische blokkades op te sporen en op te lossen. Door middel van healing sporen we samen de blokkades of belemmeringen op en weken ze los. Daarna kun je zelf bewust een keuze maken of je het wilt transformeren/oplossen.
 • Regressie- reïncarnatietherapie                                                                                                    Het teruggaan, in een lichte trance,  naar vroegere ervaringen die de oorsprong zijn van je huidige probleem of belemmering. Je gaat de samenhang tussen de ervaring van toen en je klachten in het nu zien. Door het te begrijpen kun je het los laten en kiezen voor iets nieuws. Ook kunnen "vergeten" positieve eigenschappen opgehaald en geïntegreerd worden in je leven van nu.
 • Hypnotherapie:                                                                                                                                                                    Hypnose is een therapeutische werkvorm die gericht is op gedragsverandering en inzicht. Bij hypnose maak ik gebruik van een lichte trance. Deze staat van bewustzijn, is te vergelijken met dagdromen of helemaal opgaan in een boek of film. In het onderbewuste liggen vele herinneringen, emoties en ervaringen opgeslagen. Door hiermee contact te maken krijg je inzicht in je probleem en kun je dit veranderen.
 • NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren:                                                                                                                                    
  Via NLP kunnen oude gedragspatronen en overtuigingen, zoals "ik ben niet goed genoeg", "dat kan ik toch niet" en "ik ben niets waard" worden doorbroken. Deze belemmerende gedachten worden met NLP omgezet naar een positief zelfbeeld. Zo komen er wezenlijke veranderingen tot stand.

  

 

 •  EFT:
  Emotional Freedom Technics: Dit is een methode waarbij je bepaalde acupunctuurpunten aantikt. Hierdoor verdwijnen vooral fobische klachten.
 •  
  EMDR:
  Eye Movement Dessensitization and Reprocessing: Een snelle en effectieve behandeling bij PTS (post traumatisch stressstoornis), fobieklachten, verslavingen, stressklachten en paniekstoornissen.
 •  
  Innerlijk kind werk: 
  Het helen en accepteren van je eigen innerlijk kind. Hierdoor ben je in staat te reageren vanuit het nu.
 •  
  Familieopstelling: 
  Als je plek binnen je familie, gezin of zelfs je bedrijf niet duidelijk is, kun je taken en lasten op je nemen die niet bij jou horen. Via een familieopstelling krijg je inzicht in wat jouw plek is en kun je de last die niet bij jou hoort neerleggen bij wie het wel thuis hoort. 

 

Heel met hart en ziel. Therapie en coaching voor volwassenen en kinderen.