Home
Met hart en ziel
Voorstellen
Voor wie?
Werkwijze
Workshops
Tarieven, vergoeding
Voor bedrijven
Contact

 

 

 

 

Mijn naam is Claudia Euverman (1969)

 

Na acht jaar met veel plezier als dierenartsassistente gewerkt te hebben, ben ik overgestapt naar het bedrijfsleven om daar als vertegenwoordigster te werken. In beide functies merkte ik dat ik vooral de communicatie met mensen erg plezierig vond. Ik was altijd benieuwd naar het verhaal achter de mensen. Rond die tijd werd ik mij ook bewust van mijn eigen spiritualiteit, al vond ik dat toen nogal een zweverig woord. Tot het moment dat ik ontdekte dat spiritualiteit niets anders is dan het vergaren van zelfkennis, of als je het anders wilt noemen, bewustwording. Zo krijg je weer grip op je eigen leven. 

Vanuit een flexibele houding en empathisch vermogen ben ik in staat snel tot heldere inzichten te komen. Mijn wijze van begeleiden is respectvol, met beide benen op de grond, relativerend en zonodig confronterend. Maar ook humor is zeker geen onbelangrijke factor in het geheel.

  • Integratieve therapie: in 2007 heb ik de vierjarige HBO-opleiding aan de Academie voor poly energetische therapie te Amersfoort afgerond.
  • Verdieping in het vak regressie- en reïncarnatie therapie door het volgen van lessen bij Henri de Vidal de St Germain. Hij heeft o.a vele boeken over dit onderwerp geschreven 
  • Spiritual Response Therapy (SRT) 
  • Reiki 1 en 2
  • HBO Medische Basis kennis
  • HBO psychosociale basis kennis    
Heel met hart en ziel. Therapie en coaching voor volwassenen en kinderen.