Home
Met hart en ziel
Workshops
Tarieven, vergoeding
Voor bedrijven
Contact

Cursus intuïtieve ontwikkeling en basis cursus readen, 

Word je bewust van je intuïtieve vermogens. In deze basiscursus word je begeleid om te readen en te communiceren met je eigen unieke zelf!

De cursus is een mix van contact maken met je onderbewuste d.m.v. geleide meditaties en de basis beginselen van het readen. Zo leer je contact maken met je hoger zelf en je af te stemmen, bijvoorbeeld op de energie van een naam. Ook onderzoeken we welke obstakels je helder kijken, voelen en weten in de weg staan. Het leren readen gaat niet alleen over het leren lezen van die ander maar net zo zeer over het lezen van jezelf. Al de opgedane kwaliteiten en vaardigheden, kun je ook goed gebruiken in je dagelijkse leven, zowel privé als op je werk.

Groepsgrootte: 2 tot maximaal 5 personen.

Data: volgt. aanmelden of meer info tel: 06- 44007395

Tijdstip: van 9.30 uur tot 12.30 uur.

De lessen zijn een vervolg op de cursus intuïtieve ontwikkeling, maar is ook geschikt voor hen die al wat lessen of workshops op dit gebied hebben gevolgd. Voorafgaand aan de eerste les is er een individueel gesprek  van 30 minuten, waarin we kijken waar je nu staat en of deze cursus geschikt is voor jou.

Kosten: 5 lessen en een persoonlijk consult van 60 minuten, € 250,00.

Voor informatie of inschrijven mail naar info@heelmethartenziel.nl of bel 0313-842152.

Wil je mee doen maar kan je niet op de vastgestelde data, informeer dan naar de mogelijkheden.

 

Cursus intuïtieve ontwikkeling, 

Tijdens deze cursus word je je meer bewust van jezelf, je intuïtie en je gedachtekracht. Zo gaan we in op het belang van aarden en gronden. Veel mensen vinden het moeilijk om in hun eigen kracht te blijven: vaak gaan we (te) gemakkelijk mee in de energie van iemand anders. Aarden en gronden helpt je om bij jezelf te blijven. Ook leer je contact te maken met je onderbewuste  d.m.v geleide meditaties. Hierdoor krijg je o.a inzicht hoe je gedachten van invloed zijn op gebeurtenissen in je leven.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Aarden en gronden
  • In je eigen kracht blijven staan
  • Contact maken met het onderbewuste. Je onderbewuste weet vaak precies wat jij nodig hebt. Wat wil je lichaam? Wat heb jij nodig?
  • De kracht van gedachten. Leer te creëren! 

Groepsgrootte: 2 tot maximaal 6 personen.

Data: volgt.

Tijdstip: Van 9.30 uur tot 12.00 uur, 1 ochtend per 14 dagen.

Kosten: 4 lessen inclusief persoonlijke reading van 30 minuten voorafgaand aan de lessen € 180,00

Geef je op via info@heelmethartenziel.nl of bel 0313-842152.

Wil je meedoen maar kan je niet op de vastgestelde data, informeer dan naar de mogelijkheden.

    ____________________________________________________________                                 Ook bij heel met hart en ziel, workshop:

 

Dieren:                                                                                                                         Dieren spiegelen vaak zoekgeraakte eigenschappen van onszelf. Waarom heb jij nu juist voor dit dier gekozen? Of misschien koos het dier jou wel uit. Wat raakt nu juist deze hond, kat, kip, paard, vogel of ander dier in jouw aan? Waarom hebben juist jullie deze speciale band? Of misschien speelt er juist het tegenovergestelde en heb je op het moment "problemen"met je dier en wil je hier graag  meer over te weten komen. In deze workshop gaan we verbindingen leggen tussen jou en je dier.  

Over-gewicht:                                                                                       Wat heb je te verliezen? Veel mensen kampen met overgewicht. In deze workshop gaan we samen kijken wat voor gewicht jij in de waagschaal legt. Je onderbewuste weet precies wat voor jou het ideale gewicht is. Vaak houden we in de laagjes, waarmee we onszelf beschermen, vele emoties vast die vrijkomen zodra je gewicht gaat verliezen. Daarom is het ook zo moeilijk om het afvallen vol te houden. Door deze emoties te erkennen is het niet meer nodig ze af te dekken.                                                                                       

 Andere workshops:

  • Leven vanuit je hart en ziel. Wat zegt je hart en wat wil je ziel?
  • Eigenliefde- eigenwaarde- zelfacceptatie.
  • Spiegeltje spiegeltje aan de wand. In deze workshop gaan we op zoek naar wat je kind je voor spiegelt.
  • Workshop intuïtieve ontwikkeling.

 

Heel met hart en ziel. Therapie en coaching voor volwassenen en kinderen.